fbpx

Цени сезон 2024

ВЕЛИКДЕН 2024

Заповядайте при нас, за да отпразнуваме заедно един от най-светлите християнски празници – Възкресение Христово!
Офертата е валидна в периода 03.05 – 06.05.2024 г.

Великден в Даскаловите къщи  за 3 нощи със закуски,вечери от която едната празнична вечеря

Даскалов Хаус & Даскалов Бунгала, Габрово, с. Червена локва е разположен на няколко стотин метра от Соколски Девически манастир и ЕМО’’ЕТЪР” , на 8 км.от  центъра на гр. Габрово.Комплекса се намира на прекрасно тихо място сред гора и от него се открива красива гледка към Севлиево .Наоколо има множество еко пътеки и връх Шипка  е на 14 км. по шосеен път  .Комплекса предлага възможност както за почивка, така и за провеждане на семинари, тийм билдинги, кръщенета и други тържества. Даскалов комплекс с 6 двойни стаи с тераси, 2 тройни стаи и 1 апартамент, както и 15 самостоятелни  бунгала с различен капацитет от двойни, тройни, четворни и за шест госта .

Оферта за Великден – Даскалов Комплекс
3 нощувки със закуски и вечери, едната празнична  – 290.00лв.
Цените са на човек и включват: нощувки, закуски, вечери по тристепенно меню, вода или безалкохолно, чаша ракия или вино.  Празнична вечеря, паркинг, тенис на маса на открито, детска площадка, туристическа такса и застраховка.
Доплащания:
• Дете до 5.99 г. се настанява безплатно на база нощувка със закуска , без да ползва допълнително легло;
• Дете от 6 до 11.99 г. заплаща 70% от стойността на пакета;
• За деца над 12 г. се счита за възрастен;
Домашни любимци се допускат с предварително запитване!
Плащане на резервацията:
Празничният пакет подлежи на авансово плащане в размер на 50%  от общата стойност на резервацията, на посочената по-долу банкова сметка, до седем дни след направена и потвърдена резервация.
Доплащането на остатъка на резервацията следва да бъде направено до 7 дни преди датата на настаняване.
При анулация на резервация до 14 дни преди датата на настаняване, предплатената сума се възстановява без неустойка.
При анулация на резервация в периода 14 до 8 дни преди датата на настаняване се удържа неустойка в размер на 50% от стойността на резервацията.
При анулация на резервация при 7 и по-малко дни от датата на настаняване се удържа неустойка в размер на 100% от стойността на резервацията.


Ценоразпис сезон 2024г.

Цена на една стая (базирана на двама възрастни в стая) за 1 нощувка с включени 2 закуски – 80 лв. ( или 40 лв. на човек)
Цена на една стая (базирана на двама възрастни в стая) за 2 или повече нощувки с включени 2 закуски – 70 лв. на вечер( или 35 лв. на човек).
Цена за самостоятелно ползване на стая – 70 лв. със закуска
Цени за деца: дете от 0 до 5.99 години се настанява безплатно. За дете от 7 до 11.99 години се заплаща 50% от сумата на 1 възрастен . За дете над 12 години се заплаща пълната сума.

 

Услуга “Почивка” – наемане на стая за престой до 2 часа – без нощувка – цената е 40 лв.
Услуга „Уикенд” При закупени 3 нощувки за дните от Петък до Неделя – получавате бонус – четвърта напълно безплатна нощувка в понеделник (разбира се с включена закуска).
Услуга „Делник ” При закупуване на 3 нощувки за дните от Понеделник до Сряда -получавате бонус – четвърта напълно безплатна нощувка в Четвъртък (разбира се с включена закуска).
Услуга Уикенд+Делник  : При закупуване  на 5 нощувки от Петък то Вторник – получавате бонус 2 нощувки в Сряда и Четвъртък с включени закуски.

 

Забележка:
Всички бонус нощувки могат да се ползват единствено и само в пакет със вече закупените и НЕ могат да се пренасочват за други дни или дати.
Услугите„Уикенд Делник ” „Делник ” и „Уикенд” НЕ важат за официални празнични дни и НЕ могат да се обвързват с други услуги или промоции.

При наличие на домашен любимец с предварително запитване се заплаща ЕДНОКРАТНА такса:
Куче до 5кг: 25лв
Куче над 5кг: 35лв

В цените са включени необходимите туристически такси и ДДС.

Телефон за резервации и запитвания: 0888844465